Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

IZGRADNJA INFRASTRUKTURE UNUTAR I VAN PODUZETNIČKE ZONE28.10.2005.


Prema informacijama iz općinske uprave u tijeku je izgradnja komunalne infrastrukture u poduzetničkoj zoni (uz državnu cestu) - i to rekonstrukcija vodovoda 1 600 metara, izgradnja 800 metara plinovoda kroz gospodarsku zonu te izgradnja 800 metara kanalizacije. Izvođač radova je komunalno poduzeće "DUKOM" d.o.o., a kako je predviđeno radovi bi trebali biti dovršeni do 15. studenog ove godine, ovisno o vremenskim uvjetima. Ukupna vrijednost radova, koje će u cijelosti pokriti općinski proračun, iznosi 1,5 milijuna kuna.


Zatražili smo izradu glavnog projekta za izgradnju ulične rasvjete, vodovoda, plinovoda, kanalizacije unutar poduzetničke zone, najavljuje načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek, a želja nam je da građevinsku dozvolu ishodimo do ožujka sljedeće godine kako bi mogli odmah pristupiti samoj izgradnji projekta, veli Funtek.


U međuvremenu, pojašnjava načelnik Funtek, u toku je nabava oko 6 kilometara kanalizacijskih cijevi u vrijednosti milijun i pola kuna za izgradnju kanalizacije od Božjakovine do Gračeca uz državnu cestu te uz županijsku cestu Božjakovina - Brckovljani - Gračec - Črnec. Potrebni materijal nabavit će se do kraja godine, a radovi na izgradnji započet će početkom 2006. godine, kazao je Funtek.


I. G. O.


 Objavljeno: 28.10.2005.


shadow
banner banner banner banner banner