Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

ODRŽANA POLUZAVRŠNICA RUKOMETNOG NATJECANJA ŠKOLSKIH ŠPORTSKIH KLUBOVA22.3.2005.


ODRŽANA POLUZAVRŠNICA RUKOMETNOG NATJECANJA ŠKOLSKIH ŠPORTSKIH KLUBOVA


Osnovna škola "Stjepan Radić" iz Božjakovine bila je 16. ožujka domaćin Poluzavršnice školskih športskih klubova osnovnih škola - grupa centar rukometnog natjecanja za djevojčice koje se održalo u dugoselskoj Gradskoj sportskoj dvorani.


Na natjecanju su sudjelovale ekipe Osnovne škole Dugo Selo, OŠ "Braće Radić" iz Koprivnice, 4. Osnovne škole iz Bjelovara, OŠ Prelog, OŠ Sračinec te OŠ "Ksaver Šandor Gjalski" iz Zaboka.


Nakon vrlo tijesne i napete borbe u finalu između ekipe Dugog Sela i Koprivnice koja je na kraju završila neriješeno 11:11, sedmercima se odlučilo da su Koprivčanke ipak zasluženo osvojile 1. mjesto te se izravno plasirale na državno prvenstvo.


Uz drugoplasirane Dugoselke, kojima ovom prilikom upućujemo iskrene čestitke na srčanoj i hrabroj borbi, treće mjesto osvojile su djevojčice iz Zaboka.


Neposredno nakon finalne utakmice pri proglašenju pobjednika nazočio je u ime domaćina ravnatelj OŠ iz Božjakovine Jure Mišković, a načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek dodijelio je prvoplasiranima pehare i odličja.


Tekst i fotografije: I. GObjavljeno: 22.3.2005.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner