Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

DVD GRAČEC ZADOVOLJAN RADOM DOSADAŠNJEG RUKOVODSTVA22.3.2005.


Dosadašnje vodstvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gračec, jedno od najjačih društva na području općine Brckovljani, na čelu s predsjednikom Miroslavom Šladarecom, dopredsjednikom Marijanom Đurincem, zapovjednikom Robertom Miholićem, te tajnikom Zdravkom Šladarcem i blagajnikom Stjepanom Švedijem - zadobilo je povjerenje i u sljedećem četverogodišnjem razdoblju, odluka je Skupštine Društva održane 5. ožujka u matičnim prostorima.


Društvo koje čini 31 operativni član, od kojih svaki ima svu potrebnu vatrogasnu opremu, završenu obuku i obavljeni zdravstveni pregled te su im na raspolaganju čak tri vatrogasna vozila - u mnogočemu bliži je profesionalnim postrojbama nego ijedno drugo brckovljansko vatrogasno društvo. 


Društvo je opremljeno i osposobljeno za intervencije spašavanja u prometu, a prošle godine od ukupno osam intervencija ukupno šest ih je bilo u prometu. 


U planu za ovu godinu izdvajamo nabavku novog hidrauličkog alata te motornih pila za intervencije u prometu, kao i ulaganje u školovanje kadra za rad s tim alatima, a pored toga uredit će unutrašnjost doma - kuhinju te vanjsko igralište.


(I. G.)


 Objavljeno: 22.3.2005.


shadow
banner banner banner banner banner