Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

O B A V I J E S T3.6.2004.


Svi zainteresirani poljoprivrednici s područja općine Brckovljani koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, a koji su zainteresirani osigurati svoje usjeve od tuče, požara i udara groma, a sadnog materijala i višegodišnjih nasada od mraza, Ugovor o osiguranju s Croatia osiguranje d.d. mogu potpisati do 15. lipnja ove godine.


Za zaključivanje Ugovora o osiguranju potrebno je donijeti osobnu iskaznicu, kopiju posjedovnog lista i iskaznicu obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Napominjemo, da je Zagrebačka županija zaključila Ugovor o subvencioniranju premija osiguranja usjeva i nasada poljoprivrednih gospodarstava s društvom Croatia osiguranje d.d. filijala Zagreb. Stoga, ona poljoprivredna gospodarstva koja na ovaj način osiguraju usjeve, ostvaruju županijsku subvenciju na premiju osiguranja u visini 25-postotnog iznosa zaključne police - što znači da im se za taj iznos umanjuje njihova obveza plaćanja premije osiguranja Croatia osiguranju d.d.


Sve dodatne obavijesti zainteresirani poljoprivrednici mogu dobiti u Croatia osiguranju d.d. na telefon 2753-466.Objavljeno: 3.6.2004.


shadow
banner banner banner banner banner