Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

KLUB SRETNIH ŽENA DAROVAO DUGOSELKE I CENTAR STANČIĆ24.6.2004.


I CENTAR STANČIĆ


Zagrebačka udruga "Klub sretnih žena" cjelodnevnu akciju "Radost druženja i darivanja" održanu 12. lipnja u Srednjoj školi Dugo Selo posvetila je ženama Dugog Sela, nastojeći ih približiti, njihove razlike u kulturi, društvenim stavovima, a sav prihod prikupljen od donacija tog dana namijenit će se Centru Stančić. Bogat program ove humanitarne akcije okupio je mnogobrojne sudionike. Na samom početku u ime grada domaćina skup je pozdravio gradonačelnik Boris Mahač, nakon čega su slijedili nastupi Dugoselskih mažoretkinja i KUD-a "Preporod".


U zabavnom dijelu programa sudjelovala je klapa "Falkuša", Boris Babarović, Dunja Knebl, grupa "Meritas", a bili su najavljeni i Massimo Savić, Maja Maria, Ella i drugi. U edukativnom dijelu programa sudjelovali su akademski slikari iz Dugog Sela i Sesveta pripremivši posjetiteljima zanimljive slikarske i keramičarske radionice. Pripadnice ljepšeg spola mogle su tog dana dobiti i korisne savjete o frizuri, šminkanju i stilu, kupivši neki odjevni predmet od lana dizajnerice Željke Kolaković ili neke od živopisnih unikatnih ogrlica, naušnica mladih umjetnica. Štandovi u Srednjoj školi ponudili su i vrlo bogatu izložbu knjiga i cvijeća po promotivnim cijenama te prezentaciju kozmetičkih preparata i dodatka prehrani na biljnoj bazi, a kako bi cjelokupni ugođaj bio zaslađen organizatori su se pobrinuli i sa štandom domaćih kolača.


Udruga Klub sretnih žena mlada je tek godinu dana te je tog dana po prvi puta izašla u javnost i organizirala takvu vrstu akcije. Nit vodilja u radu Udruge je stvoriti dobre programe, edukacije, druženja i poticanja žena na uspješniji socijalni život, uključivanje u humanitarni rad, posebno s naglaskom na rad s djecom, što su članice Kluba i uspješno ostvarile organiziravši ovu akciju. Koloristički ugođaj akcije s mnoštvom sadržaja, u kojima možete participirati, ne samo ih promatrati, ponudio je šarm jednog sajma, u pozitivnom smislu riječi. Sljedeće godine predlažemo preseljenje akcije na otvoreno - dojam će biti upečatljiviji.


Tekst i fotografija Iva GRGIĆ


    Objavljeno: 24.6.2004.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner