Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

OTVORENA VRATA CENTRA STANČIĆ 1.6.2003.


Centar Stančić 13. lipnja otvorio je i ove godine vrata za sve posjetitelje. Domaćini su se dobro pripremili kako bi za svoj dan što bolje brojnim gostima prezentirali svoje radionice. U ovogodišnjem programu nastupili su korisnici Centra Stančić sa Čovječe ne ljuti se, zatim su nastupali gosti Dječjeg vrtića iz Vrbovca, KUD-a. Cesarec, osnovnih škola Vrbovec, Jastrebarsko, Graberje, Dugo Selo i Božjakovina.


Nakon nastupa djece osnovnih škola održala se prezentacija vibro-akustičke terapije. Ovom prigodom prezentirano je i sve popularnije terapijsko jahanje te je omogućen obilazak farme koja je sve bogatija životinjama i gospodarstava koja se nalaze u sklopu Centra Stančić. U kreativnim radionicama korisnici su pokazali čime se sve tijekom godine bave, kao što je likovno-keramička radionica, glazbena, sportska, modelarska, igraonica na livadi, tekstilna i ekološka radionica.


Ovogodišnje izložbe bogate su radovima koji su nastali u sklopu radne rehabilitacije, zatim izložene su narodne nošnje posavskog kraja te slike koje su nastale na likovnoj koloniji u Stančiću 2002/2003. Likovna udruga LUDS iz Dugog Sela ovom je prilikom imala svoju koloniju tako da su posjetitelji mogli promatrati njihov rad. Svoj nastup imale su i mažoretkinje Martin grad iz Dugog Sela koje već imaju nekoliko nastupa iza sebe.


Što se tiče ostaloga zabavnog programa posjetitelje i korisnike oduševio je nastup pjevačice Donne te glazbeno zabavni program koji je vodio Ivan Fiolić Fio, i VIS Ezzy.


(Ivana Gudelj)Objavljeno: 1.6.2003.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner