Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

PROMIJENJENO RUKOVODSTVO RIBOLOVNE UDRUGE "KLEN"27.2.2002.


Športsko ribolovna udruga "Klen" Brckovljani održala je 10. veljače u Vatrogasnom domu Gračec redovnu Godišnju skupštinu kojoj je prisustvovalo oko četrdesetak članova kako bi saznali više o prošlogodišnjem radu i rezultatima udruge, te kako bi donijeli odluke za narednu godinu. Skupštini je također nazočio i načelnik općine Brckovljani, Željko Funtek.


Rukovodstvo udruge podnijelo je izvješće o radu, a Nadzorni odbor o nepravilnostima dosadašnjeg rada predsjednika blagajnika. Predloženo, te ujedno izglasano nepovjerenje dosadašnjem rukovodstvu ŠRU "Klen".


Za novog predsjednika udruge izabran je Pero Hajdareić, a za dopredsjednika Milan Varga, dok je tajnik Mario Frulja, a novi blagajnik Vlado Švedi. Poslije izbora novog rukovodstva donesen je financijski plan, plan rada za 2002. godinu i cjenik ribolovnih dozvola za tekuću godinu.


Tako cijena godišnjih seniorskih dozvola iznosi 300 kuna, dok seniorke plaćaju 150 kuna. Za juniore i juniorke godišnja dozvola iznosi 150 kuna. Kadeti i kadetkinje od 14 do 18 godina godišnju dozvolu će platiti 100 kuna, a kadete i kadetkinje od 8 do 14 godina dozvola će doći 20 kuna. Cijena dozvole za umirovljenike sa mirovinama do 1.000 kuna, iznosit će 200 kuna, s time da su umirovljenici obvezni predočiti odrezak posljednje mirovine prilikom plaćanja ribičke dozvole. Dnevne dozvole će pak koštati 50 kuna. Ribolovne dozvole već se mogu kupiti kod blagajnika udruge, Vlade Švedi, a od 24. ožujka moći će se kupiti i na jezeru kod ribočuvara. Ribolovna sezona se otvara 24. ožujka.


Kako bi se sakupilo što više financijskih sredstava za poribljavanje, članovi udruge morat će plaćati po štapu 10 kuna, i to na dane: ponedjeljak, utorak i srijeda. Planom udruge ove godine, također su predviđena tri poribljavanja. Prvo poribljavanje organizirat će se 10. ožujka, kada je planirana i prva radna akcija. Drugo poribljavanje predviđeno je u svibnju, a treće u rujnu. (F. Matoic)


   Objavljeno: 27.2.2002.


shadow
banner banner banner banner banner